Who is Who?

/Who is Who?
Who is Who? 2017-12-17T20:26:48+00:00

Who is Who?

Look for your language below:

English 2017-12-15T11:42:02+00:00

Who is Who?

After you arrive in the UK, you will meet a lot of adults. But who are they all? This is a guide to help you understand the different jobs that they do, and how they can help you.

This booklet is for children who have arrived in the United Kingdom and are seeking asylum by themselves. It can also be read by adults who want to help them.

We hope to have this booklet in Chinese and Somali soon. We are looking for volunteers to translate into Pashto, Tigrinya and Vietnamese: please contact us at miclu@islingtonlaw.org.uk if you can help.

Please also contact us if you have any comments about using this booklet.

العربية (Arabic) 2017-12-15T11:37:30+00:00

من هو من؟

.بعد وصولك إلى المملكة المتحدة ستتعرف على العديد من الراشدين ولكن، من هم؟ سيساعدك هذا الكتيب الإرشادي على فهم المهام المختلفة التي يقومون بها وكيف يمكنهم مساعدتك

.صمم كتيب الحقائق هذا للأطفال القادمين إلى المملكة المتحدة لطلب اللجوء بمفردهم/بأنفسهم

Shqip (Albanian) 2017-12-17T20:20:25+00:00

Kush është Kush?

Pasi ju të arrini në Mbretërinë e Bashkuar (tutje MB) ju do të takoheni me shumë persona të ndryshëm. Por kush jane ata?

Ky është një udhëzim që t’ju ndihmojë të kuptoni punët e ndryshme që ata bëjnë dhe se si mund t’ju ndihmojnë juve.

Kjo fletushkë është e caktuar për fëmijët të cilët arrinë në MB dhe po kërkojnë azil.

Românește (Romanian) 2017-12-15T11:45:07+00:00

Cine este cine?

După ce ai ajuns în Regatul Unit vei întâlni mulți adulți diferiți. Dar cine sunt ei?

Acesta este un ghid care te ajuta să înțelegi sarcinile lor și cu ce te pot ajuta pe tine.

Acest ghid este gândit pentru copiii care ajung în Regatul Unit singuri și sunt în căutare de azil.

فارسی (Farsi) 2017-12-15T11:51:26+00:00

این آدم ها کی هستند؟

وقتی وارد کشور انگلستان می‌شوی, با تعداد زیادی آدم بزرگتر سر و کار خواهی داشت. اما هرکدام از این آدم‌ها کی هستند و چه وظیفه‌ای دارند؟

.این راهنما به تو کمک می‌کند تا با وظایف هر کس آشنا شوی و بفهمی آن‌ها چطور می‌توانند به تو کمک کنند